Dräger Alcotest 5820 Demo

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Vi säljer våra demomätare med full garanti och 5 kalibreringar till halva priset.


Dräger Alcotest 5820 är lämplig inom de flesta arbetsområden såsom hälso- och sjukvård, behandlingshem och företag som vill mäta alkohol hos anställda, patienter/klienter eller tillfälliga kontraktsarbetare.

Den högkvalitativa elektrokemiska Dräger sensorn (bränslecell) reagerar snabbt och specifikt mot alkohol.

Vid mätning av andra är argumentation mot operatören vanlig vid positiva resultat eftersom det vanligtvis resulterar i någon typ av påföljd. Instrumentet har ett flertal funktioner (bla. omgivningsalkohol) och argument till stöd för operatören för att så snabbt som möjligt komma till en konstruktiv diskussion vad man ska göra åt sakfrågan istället.

Dräger Alcotest 5820 är ett snabbt och tillförlitligt instrument för analys av utandningsalkohol. Enkelt handhavande och möjlighet till mätning av alkohol i omgivningsluft eller vätskor.

Fulltextmeddelanden på svenska i den grafiska displayen och tre färger på lysdioderna underlättar användningen. Beroende av kundens krav kan resultatet visas i alla förekommande mätenheter, exempelvis Promille, mg/L, eller Godkänt / Underkänt.

Lagring av de senaste tio uppmätta resultaten. Genom att använda testnummer kan enskilda mätresultat väljas och visas på displayen.

Drivs med 1x CR123A-batteri (medföljer) som räcker upp till 1500 mätningar.  Kalibrering rekommenderas var sjätte månad

Innehåll i leveransen:
 - Dräger Alcotest 5820
 - 3 munstycken
 - Batteri (utbytbart)
 - Handrem
 - Slaghållfast och robust förvaringslåda

Dräger Alcotest 5820 levereras färdigkalibrerad.

Obs : Ej returrätt på denna produkt om den är använd.

Svensk Bruksanvisning