IBAC Alcometer

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Alkomätare som är så liten att den får plats på nyckelknippan och med tillhörande app så är det är lätt att följa hur promillehalten i kroppen ser ut.

iBAC är en liten alkomätare med professionell exakthet. Tack vare sin patenterade och innovativa bränslecellsteknologi är iBAC både extremt exakt och liten i storleken. Den får lätt plats på nyckelknippan, i fickan eller i väskan. Den ansluts enkelt via bluetooth till din smartphone via iBAC-appen och du får snabbt resultatet av ditt test direkt på din telefonskärm. iBAC kalkylerar också när du förväntas bli helt nykter.

Du behöver aldrig mer känna dig osäker på om när du är redo att köra bil. iBAC ger dig korrekt resultat direkt i mobilen. Den ger dig även tid för när du förväntas bli helt nykter och redo att köra.

Du kan ha med dig din iBAC överallt. Den är liten, smidig och har lång batteritid. Du kan göra över hundra tester på en full laddning.

iBAC använder sig av bränslecellsteknologi och har samma korrekthet som de mätare som används av polisen. iBAC har testats av MHF, Motorförarnas Helnykterhetsförbund och fått högsta betyg. 

Spara dina resultat med eller utan bild på dig själv. Du kan enkelt gå tillbaka och se alla dina sparade resultat i appen.

Lätt och liten. iBAC väger endast 36 gram, är 7.3 cm hög, 2.7cm bred och x 1.6 cm tjock.

Det medföljer 3 munstycken som är lätta att sätta på, ta av och rengöra. 

Enkel att ladda. Medföljer en liten mini-USB laddare.

Allt i ett. Du behöver enbart lyfta locket och blåsa. När du är klar kan du stänga den och stoppa tillbaka i fickan eller väskan. 

Specifikation för IBAC Alcometer

Utrustning

Bredd:
27 mm
Höjd:
16 mm
Djup:
73 mm
Vikt:
36 g
Färg:
Svart
Medföljande tillbehör:
3 x borttagbara munstycken


Flera populära produkter

Munstycken ibac 5 pack

99 kr
Läs mer