bactrack smartphone

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

BACtrack är en helt ny Alkotestare med Bluetooth anslutning


Enheten mäter alkoholhalten i utandningsluften och skickar sedan mätresultatet via en Bluetooth- anslutning direkt till din iPhone 4S , 5 , 5S , 5C , iPad 3 , iPad Mini eller iPod Touch 5 samt på mobila enheter med operativsystemet Android . Allt du behöver är en app på din enhet. Den kan laddas ner gratis på www.bactrack.com /app i iTunes Store. BACtrack för iOS operativsystem från Apple och i Google Play BACtrack för operativsystemet Android.


Vad är det som är speciellt med BACtrack


Den har en elektrokemisk sensor (Bränslecell) som ger mycket exakta värden, den har en mätnoggrannhet på + / - 0,05 promille. (Samma som Dräger). BACtrack är av högsta kvalitet, den är liten och lätt att använda.


Testningen kan göras med eller utan munstycke. Av hygieniska skäl bör ett nytt munstycke användas till varje ny testperson. BACTRACK är försedd med ett uppladdningsbart batteri som laddas med den medföljande micro-USB kabeln. Testresultaten överförs automatiskt via Bluetoothanslutning och en app på din iPhone 4S , 5 , 5S , 5C , iPad 3 , iPad Mini eller iPod Touch 5 och på mobila enheter som kör operativsystemet Android . Önskat program kan bland annat laddas ned via iTunes,