SWETRACK Engine

2 490 kr

990 kr

SKYDDA BILEN MED SWETRACK ENGINE

SweTrack Engine är en GPS-spårare som ger din bil det stöldskydd den förtjänar! Med en GPS-spårare på din bil får du ett fantastiskt stöldskydd och en stor trygghet - GPS-spåraren kan ställas in för att skicka ett sms till dig om en rörelse upptäcks medan bilen står parkerad, och du kan när som helst ta reda på var bilen befinner sig med din mobiltelefon.

SNABB FUNKTIONSÖVERSIKT

  •  Livespårning
  •  Rörelselarm
  •  Larmfunktioner
  •  Inbyggt SIM-Kort
  •  Avlyssningsfunktion
  •  Geostängel
  •  Positionshistorik
  •  Fungerar i hela EU
  •  SMS-Styrning
  •  MagnetVAD ÄR SWETRACK ENGINE?

SweTrack Engine är en komplett spårningslösning med alla tänkbara funktioner inbyggda. GPS-spåraren är byggd för att kunna leverera problemfri spårning oavsett tillämpning. Både GPS, GSM och rörelsedetektor är inbyggda i själva GPS-spåraren, vilket underlättar vid installation då inga externa mottagare eller sensorer behöver placeras ut på olika ställen och kopplas ihop. Du behöver inte oroa dig för att batterierna ska ta slut - SweTrack Engine ansluts direkt till elsystemet i din bil, och får därmed ström direkt från bilbatteriet. En perfekt lösning för dig som vill förhindra fordonsstölder, eller bara hålla ett extra öga på din ögonsten.

DRIFTSKOSTNADER

SweTrack Engine kräver ett SIM-kort med 2G (GSM)-stöd, till exempel ett kontantkort. För att kunna använda samtliga funktioner så behöver du ladda kontantkortet med SMS och datatrafik. SMS krävs för att konfigurera produktens olika inställningar samt begära ut position via SMS, och datatrafiken krävs om du vill använda livespårningstjänsten i appen SweTrack Live.

FUNKTIONER

STYRNING MED MOBILAPP

SweTrack Engine styrs helt och hållet via vår populära app SweTrack Live, som låter dig se GPS-spårarens position direkt från din dator eller mobila enhet.


SMS-SPÅRNING

SweTrack Engine konfigureras enkelt för att fungera som du vill genom att skicka en rad enkla SMS. Därefter kan du använda SMS-funktionaliteten för att kontrollera fordonets position, signalstyrka och batterinivån på spårsändarens inbyggda batteri.


LIVESPÅRNING

Livespårningen låter dig se hur GPS-spåraren rör sig, direkt på skärmen. SweTrack Engine kan uppdatera sin position så ofta som var tionde sekund!


GEOSTÄNGSEL

Med appen SweTrack Live kan du ställa in ett geografiskt stängsel. Det innebär att du varnas ögonblickligen via en pushnotis om fordonet lämnar ett visst område - t.ex. garageuppfarten. Du kan även ha hur många geostängsel som helst. Smart, eller hur?


HISTORIK

Alla positioner sparas i appen SweTrack Live - så du kan när som helst gå tillbaka, välja valfri tidsperiod och se hur ditt fordon rört sig under den valda tidsperioden. Perfekt för att blicka tillbaka på sommarens husbilssemester!


ENKEL INSTALLATION

Anslut de två kablarna till fordonets 12 V-elsystem, ställ in produkten med några korta SMS, ladda ned appen SweTrack Live och skapa ett konto - sedan är du igång.


VATTENTÅLIG DESIGN

SweTrack Engine är gjord för att döljas i ditt fordon - du kan till exempel placera den i bilens motorutrymme, eller under sadeln på din mc. Därför har vi valt att ge SweTrack Engine en vattentålig konstruktion - så att den alltid är redo, oavsett väder och vind.