SweTrack Hunt

3 950 kr

agens jägare ställer höga krav på flexibilitet, funktion och användarvänlighet - något som tidigare GPS-spårare inte riktigt levt upp till. Därför utvecklades SweTrack™ Hunt.

Med SweTrack Hunt kan vi äntligen erbjuda en helt vattentät GPS-tracker för hundar. Enheten är diskret utformad, och monteras enkelt runt hundens hals - antingen på det medföljande halsbandet, eller på ditt eget. 

Eftersom SweTrack Hunt är IP67-klassad så behöver du inte oroa dig för att hunden tar ett dopp under jakten - SweTrack Hunt är helt vattentät och kan bada på 1 meters djup i upp till en halvtimme. SweTrack Hunt är dessutom utformad med vårt nordiska klimat i åtanke - det betyder att den alltid kommer att vara redo, oavsett om den befinner sig i solsken, snöstorm eller ösregn. De kraftfulla antennerna ger dig pålitlig precision - oavsett var du befinner dig! 

SweTrack Hunt är utformad för ett aktivt liv, såväl utvändigt som under skalet. Enheten kommer i en stilren, mattsvart, konstruktion som är stryktåligt utformad. De kraftfulla antennerna är placerade på halsbandsspännet, vilket ger ovanligt hög precision då mottagningen förbättras mot den traditionella konstruktionen, där antennerna är inbyggda på kretskortet. Dessutom har SweTrack Hunt ett kraftfullt batteri med 1040mAh kapacitet, vilket i kombination med den strömsnåla hårdvaran ger dig upp till 300 timmars batteritid!

Precis som alla övriga SweTrack™-enheter så levereras SweTrack Hunt med en användarvänlig livespårningstjänst, där du med en knapptryckning kan följa hundens position, få rörelselarm och se historik över hur hunden har rört sig. Tjänsten ingår kostnadsfritt, och fungerar med alla moderna webbläsare och telefoner.

Funktioner

Användarvänlig livespårning
Med livespårningen för SweTrack™ Hunt kan du enkelt se din hunds position i realtid på en karta - oberoende av om du använder dator, mobil eller surfplatta.

Rörelselarm
Så fort din hund rör sig, får du en varning från SweTrack Hunt och du kan börja följa hundens position i realtid.

Geografiskt stängsel
Bortsprungna hundar är inte sällan hundägarens värsta mardröm - med SweTrack är problemet ett minne blott. Du kan ange ett geografiskt område som du vill tillåta din hund att röra sig inom. Detta kan vara ett kvarter, en garageuppfart eller ett skogsparti. Om hunden lämnar detta område, så varnas du ögonblickligen genom ett SMS från din SweTrack Hunt och kan följa hundens position i realtid, så att ni hittar tillbaka till varandra. Bra va?

Ljudövervakning
SweTrack Hunt är utrustad med den populära avlyssningsmikrofonen - som gör det möjligt för dig att ringa upp din SweTrack Hunt, och höra allt som sägs i närheten av den - tack vare en inbyggd mikrofon.

Vattentät konstruktion
SweTrack Hunt är helt vattentät, och klarar av att ligga på 1 meters djup i upp till 30 minuter. Den är med andra ord rustad för det aktiva liv som många av dagens hundägare lever.

Enkel att installera, enkel att använda
Med några enkla handgrepp fästs SweTrack Hunt runt hundhalsbandet, och därefter kan du enkelt börja spåra hunden i din dator, telefon eller tablet.

Förpackningens innehåll

  • SweTrack Hunt GPS-tracker
  • Skräddarsytt hundhalsband
  • Väggladdare
  • USB-laddare
  • Skruvmejsel och extra reservskruvar
  • Svensk användarhandledning
  • Supportkort för telefon och mail support - sköts av SweTrack.
  • Garanti 1 år