ALCOSCAN ALP 1 / AMP 100

5 695 kr

Denna godkända Alkomätare finns under flera namn.  Dignita Amp 100, Scandtest Amp 100 och Alp-1.


ALP-1 är en handhållen mätare som har en mycket hög mät precision och används idag av ett flertal Polismyndigheter runt om i Världen, den är enkelt att använda med korta reaktionstider, och är enkel att anpassa efter kunders önskemål. ALP-1 har utbytbar bränsle-sensor,  full garanti och klarar de hårda EU kraven för professionella alkomätare och ett attraktivt pris. Detta gör ALP-1 till marknadens mest attraktiva produkt när det gäller testning av utandningsluft.


HÖG MÄT SÄKERHET


En professionell mätare för utandningsalkohol måste både vara enkel att använda, vara tålig, erbjuda ett attraktivt totalpris, enkel att kalibrera samt framför allt visa tillförlitliga mätresultat. Med hjälp av ledande bränslecell teknik, innovativ design och erkänt hög kvalitet uppfyllerALP-1 de mycket högt ställda EU kraven för professionella användare. Tack vare den robusta uppbyggnaden klarar den tuffa miljöer och olika väderförhållanden samt uppfyller skyddsklass IP 54.


ENKEL ATT ANVÄNDA


Att utföra ett stort antal alkoholtester, handskas med alkoholpåverkade personer i krävande miljöer kräver fokus. Det är här ett enkelt användande är kritiskt. Samtliga mät funktioner hanteras med en knapp. Lättförståelig textinformation på en stor, upplyst display som leder dig enkelt genom alkoholmätningen. En lysdiod och ljudsignaler hjälper till med indikation och meddelar när mätningen är klar. Navigering och registrering av statistiska data sköts enkelt menyknappar och lagras för att möjliggöra senare analys, att printa ut resultat etc.


BEPRÖVAD KVALITET


Den beprövade elektrokemiska   sensorn utmärker sig genom mycket korta reaktionstider samt genom precision och lång livslängd. Till och med vid temperaturer på -5 °C och +40 °C är analysen alltid tillförlitlig. Även vid hög alkoholhalt levererar sensorn snabbt säkra resultat, och det vid såväl aktiv som passiv mätning. Notera att ALP-1 är unik via att sensorn är utbytbar som ytterligare förenklar för användaren. 


DATABEHANDLING OCH DOKUMENTATION


Den utökade minneskapaciteten hos ALP-1 kan protokollföra upp till 500 testresultat. Ett blåtand gränssnitt möjliggör trådlös dataöverföring till   mobil printer så att printning av resultat kan göras direkt på plats. I tillägg så kan data överföras till en dator via USB.


TILLBEHÖR MÖJLIGGÖR ANPASSNING TILL KUNDENS BEHOV


Ett brett utbud möjliggör att användaren kan skräddarsy AALP-1 att passa sina specifika behov. SD kort, mobil printer, USB kabel, munstycken, transportväska, handrem finns att beställa.


 


1. Visar värde 0 till 4% i LCD display
 2. Sensor: Full bränslecell alkohol sensor, utbytbar. Unikt.
 3. Felmarginal samma som Polisen: ±0.005% at 0.100%
 4. Munstycken
 5. Minne för mätningar: Lagrar upp till 500 st.
 6. Går att ställa in för snabb samt normal provtagning.
 7. 2 st AA 1,5 v batterier.
 8. Batteriet räcker för 3000 tester.
 9. Vikt 198g (Inklusive batterier)
10. Storlek 133 (Hög) X 64 (Bred) X 33 (Tjock) mm
11. Varnar med ljud samt i LCD display vid alkohol.
12. Går att använda även på vintern i kyla.
13. Finns i Svart
14. Hård förvaringsväska

15. Skrivare går att köpa till