Trådlös 7" skärm & kamera med IR LED

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Ett set med skärm & backkamera som passar även för större fordon! Signalen mellan kamerans sändare och skärmens mottagare fungerar på ett obehindrat avstånd på upp till 100 meter. Du riskerar inte att stöta till andra bilar och personerna bakom dig går säkra, eftersom du ser precis vad som händer bakom dig. Det blir även enkelt att backa mot ditt släp, eftersom du ser var det står.

 

Från tillverkaren lovar man en signalräckvidd på 100 meter i ett öppet rum, vilket betyder aningen kortare avstånd inne i ett fordon, men säkert tillräckligt även för större lastbilar. Om du kopplar kameran till strömmen för dina backljus så aktiveras den precis när du behöver den.

 

Kameran är robust byggd och den har ett sol/snöskydd, samt 18st IR LED som ger den mörkerseende. Kamerans och solskyddets vinkel kan justeras och du kan montera kameran stadigt med det medföljande fästet.

 

Skärmen kan du antingen fästa på instrumentbrädan med sin fot (tejp undertill) eller med sugkoppar på vindrutan. Skärmen har även två kontakter (in) för kablar (RCA).


Räckvidd

100 meter (fritt utrymme)

Skärmstorlek

7 tums TFT LCD-skärm

Upplösning

480 x 234

Kontrast

350:1

Färger

RGB

Video

AUTO NTSC / PAL

Effekt

12V

Dimensioner

17,4 x 11,3 x 1,9 cm

Arbetstemperatur

-10 - +40°C