Trådlös backup-backkamera, WiFi-kamera

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Trådlös backup-backkamera, WiFi-kamera fungerar med telefon IP68 vattentät IR mörkerseende vidvinkel magnetisk backkamera för släpvagnar lastbilar husvagnar husbil bil

  • 【Vattentät trådlös backkamera】- Högupplöst färgsensor, Super IP68 vattentät klassificering och 640 (H) x 480 (V) pixel mycket tydlig backdagsbild tillgänglig.
  • 【Lätt att installera och lätt att använda med magnetisk bas】- Fordonets backup-kameror wifi är utrustad med supermagnetisk bas, det behöver bara sätta kamerans botten i rätt position för att fästa bra på bilen och utan att behöva borra som andra backkameror. Och sedan ansluten till kameran WIFI och slår på appen på telefonen och du kan övervaka den på smartphone.
  • 【Justerbar och supernattvision】– Det justerbara svanhalsfästet på den trådlösa backkameran kan justeras till en bekväm betraktningsvinkel. 12 st IR-lysdioder för att ge en supernattvision, 9 m/30 fot även på den mörka natten. 120° betraktningsvinkel för fungerar bra med den blinda punkten.
  • 【Ny design och passar de flesta stora fordon】- Inbyggt laddningsbart batteri och ladda med medföljande USB-kabel istället för att byta batteri. Supermagnetisk bas och 49 fot/15 m trådlöst överföringsavstånd, wifi-backup-kamera är lämplig för att övervaka boskap som transporteras, lastbil, släpvagnar, husvagnar, bil, stadsjeepar, husvagnar etc.
  • 【Paket och garanti】- 1 x wifi instrumentpanelskamera, 1 x USB-laddningskabel, 1 x kardborrfäste, 1 x användarmanual (Svenskt språk inte garanterat) Med 24 timmars kundservice. Om appen inte är kompatibel med din telefon, vänligen kontakta oss, vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig.