IGLA larm

12 900 kr

Unikt digitalt stöldskyddssystem. Innovativ patenterad teknik för att blockera motorn via bilens standardkablar — CAN- och LIN-bussar. Pålitlig plattform för effektivt bilskydd.


SÄKERHET

Den är utformad för att skydda din bil mot stöld eller bilkapning. Enheten använder de mest uppdaterade mjukvarualgoritmerna som blockerar motorstart eller drift, automatisk växling av växellådan och omprogrammering av standardnycklar*. I händelse av bilkapning blockerar den motorn i en hastighet som är säker för föraren och bilar i närheten.


KOMFORT


Förutom stöldskyddsfunktioner erbjuder IGLA ett brett utbud av komfortfunktioner, såsom automatisk stängning av fönster och taklucka, infällning av speglar, automatisk blockering av centrallåset när du börjar köra och inaktivering av Start-Stop-systemet*.

FUNKTIONER


IGLA är så mycket mer än en startspärr. Detta system gör det möjligt att bygga ett helt stöldskydd, som inkluderar kontroll av huvlås, fjärrblockering av motorer och interaktion med GSM-modulen.STYRKOR OCH FÖRDELAR

● Ingen prenumeration eller några extra betalningar.

● Lätt att installera och ingen störning av standardkabeldragningen.

● Liten storlek — lätt att installera, svårt att hitta.

● Den blockerar motorn och automatväxellådan utan att störa några elektriska kretsar, vilket behåller tillverkarens garanti.

● Auktorisering sker via en Bluetooth-fjärrkontroll, smartphone eller standardknappar.

● Anti-carjacking-läge som stänger av motorn på ett säkert sätt.

● Den stöder CAN Dialog-tekniken för att ansluta valfria säkerhets- och informationsmoduler som samverkar via bilens standardkablar.

● Behändigt serviceläge — inaktiverar tillfälligt säkerhetsfunktioner när du tar bilen till underhåll.

*Funktionalitet beror på produktversionen, samt bilens märke, modell och utrustning.

OBS: Installation av godkänd installatör tillkommer!

Kontakta oss för information var närmsta godkända installatör finns