Saphe One+ Trafiklarm

699 kr

499 kr


Saphe trafiklarm är bättre än någon trafikapp

Till skillnad från populära trafikappar behöver du inte starta Saphe Link -appen när du startar bilen. Om Bluetooth är aktiverat på din smartphone startar våra trafiklarm automatiskt. Du behöver inte komma ihåg någonting - kör bara.

De enkla knapparna på trafiklarmet gör det enkelt att rapportera en olycka eller en mobil fartkamera. Mycket enklare än att använda din smartphone. När du rapporterar incidenter på vägen hjälper du aktivt andra bilister och bidrar också till Saphe -trafiksamhället.

Efter att ha köpt produkterna är det helt gratis att använda och du behöver inte oroa dig för någon månadsavgift

Bluetooth SMART teknologi

Med den mycket energibesparande Bluetooth SMART teknologiken kan du ansluta din saphe enhet till din smartphone efter att du har installerat appen Saphe Link. Bluetooth SMART använder nästan ingen ström på din mobiltelefon eller på saphe, så du behöver inte oroa dig för att den slukar batteriet.

LED och högtalare

Om du stöter på en fara i trafiken eller fartkamera kommer du att varnas med både ljud och ljus. Blixten från LED-lampan är klar och både färg och mönster ändras enligt det larm du får. Detsamma gäller för högtalaren som ger ljud oavsett ljudinställningarna på telefonen.

Knappar och funktioner

Med saphes enkla gränssnitt som består av två knappar (rött och blått) kan du rapportera och bekräfta larm medan du kör utan att ta hänsyn till trafik. Om du ser en situation, fartkamera eller ett objekt på den väg som du bedömer farlig kan du rapportera det med ett enda tryck! Dessutom arbetar vi också med att göra en Speed Limiter för att hjälpa dig att uppfylla hastighetsgränsen om du väljer att slå på den medan du kör!

Montering och app

När du får din saphe enhet får du ett par fästkuddar som du kan använda för att montera saphe i vindrutan, så den är lättillgängligt och lätt att se om du ska få ett larm eller behöver rapportera eller bekräfta dig själv! För att ansluta till saphe måste du antingen gå till Google Play eller App Store (beroende på om du har en Android-telefon eller iPhone) och ladda ner vår applikation, Saphe Link, så att du kan komma igång och använda saphe i din bil!

Specifikationer

  • Storlek 15 mm x 34 mm x 64 mm
  • Vikt 20 gram
  • Batterityp CR2450
  • Färg Svart
  • LED Röd / Grön / Blå
  • Applikation iOS 8.0+, Android 4.3+, Windows Phone 8 + 10 (under utveckling)