LTC LED 1905, 12 Volt

4 195 kr

2 999 kr

LTC LED 1905, 12 VoltLED-TV UTAN DVD

Våra LED-TV passar såväl i båten, husvagnen som i köket eller sovrummet. De drivs med både 12 & 230 volt vilket gör att det inte finns några begränsningar för dess placering.


Alla våra modeller har plats för inbyggd CA-modul och har inbyggd mottagare för kabel-tv (DVB-T2). Detta gör att du enkelt kan ta med dig din CA-modul från TV:n hemma och sätta in i din tv.


Vi har utrustat våra TV med ytterligare specifikationer som gör dem tåligare än en traditionell tv från övriga hemelektronikbranschen.


Kemikalieskatt Från den 1 juli 2017 kommer en punktskatt tas ut på kemikalier i viss elektronik, så kallad kemikalieskatt. För 19" tv är skatten 264,48:- netto och detta kommer läggas på produkten och kommer synas på er orderbekräftelse.

FLER FÖRDELAR:

KORTSLUTNINGSSKYDDAD

LTC LED-TV är kortslutningsskyddad via elektroniken i tv:n. Skulle en polvändning ske kommer den externa säkringen (ciggkabeln eller egen monterad säkring) att gå sönder.

ÖKAD SPÄNNINGSVIDD

En 12 volts anpassad tv klarar normalt av en spänning på max 12,5 Volt. För att klara av ev. högre spänningar har LTC LED en spänningstollerans mellan 9-16 volt. På det sättet undviker vi en överspänning som normalt sett förstör din tv.

FUKTSKYDDAD

Detta motverkar korrosion på kretskortet och skyddar mot det fuktiga klimatet på sjön eller i naturen. Det innebär också en ökad livslängd vid användning på båt.

USB-INSPELNING (PVR)Du kan spela in program från din LTC LED direkt på USB-minne eller titta på inspelade program som ligger på USB-minnet.