HOLSTER Klein - Hölster för proffs!

250 kr

Ett av de många företagen som använder vårt hölster är Larm Assistans.Larm Assistans är ett bevakningsföretag som är auktoriserat av länsstyrelsen och rikspolisstyrelsen. De är specialister på larmutryckning samt bevakning och tillsyn och de har alltid saknat ett litet, portabelt brandskydd - tills nu. Vi har även utrustat den cyklande polisen i Örebro med hölster och enheter som de har när det patrullerar.

Vårt hölster är både utrustat med en metallring och en öppning för bälte på baksidan. Metallringen är avsedd för vaktbälten som är utrustade med hakar så att man på ett par sekunder både kan sätta fast och koppla loss hölstret. Öppningen för bälte på baksidan är avsedd för bälten med en bredd på max 6 eller 9 cm (det går att öppna öglan och ändra storleken).

Med MAUS Xtin Klein i sitt bälte så har yrkesgrupper som elektriker, snickare, takläggare, skogsentrepenörer, väktare etc helt plötsligt ett brandskydd så tillgängligt och kraftfullt att den kan inte bara rädda liv utan även pengar och mycket tid. Det är inte storleken på brandsläckaren som avgör om du blir framgångsrik på att släcka branden utan det är hur snabbt du kan påbörja släckarbetet. 

Specifikationer:
Artikelnummer: 1101-1
EAN-nummer: 7350015530027
Dimensioner: L 250 mm ø 70 mm
Vikt: 89 g
Material: Nylon Oxford
Förpackning: Levereras med tag.