SweTrack? Extreme V10

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

SweTrack™ Extreme V10 är en kraftfull GPS-spårare som byggts på toppmodernt Schweizutvecklat GPS chip för att kunna leverera problemfri spårning oavsett tillämpning. Tack vare en batteritid på upp till fem år, en vattentät konstruktion och inbyggt rörelselarm är den perfekt för dig som vill förhindra bilstölder.


Att komma igång med SweTrack™ Extreme V10 är en barnlek - montera enheten på ditt fodorn, följ installationsanvisningarna och börja spåra; direkt från dator, mobil eller surfplatta. När enheten är aktiverad kan du luta dig tillbaka och ta det lugnt. SweTrack™ Extreme V10 skyddar dina ägodelar - dygnet runt, året runt. Eftersom enheten har inbyggt rörelselarm så varnas du ögonblickligen om bilen förflyttas: och tack vare fallsensorn kan enheten till och med varna dig om att den monteras loss från bilen. Enheten lämpar sig även för användning till sjöss, eftersom den har kraftfulla antenner och en vattentät konstruktion!


VARFÖR VÄLJA SWETRACK™ EXTREME?
Till skillnad från många andra lösningar på marknaden innebär SweTrack™ Extreme inga extra abonnemangskostnader, utöver den kostnad som tillkommer för att ha ett aktivt SIM-kort i enheten. Vidare erbjuds du en lösning som utvecklats under ledordet "göm och glöm" - detta möjliggjorde vi genom att montera in ett riktigt starkt batteri i SweTrack™ Extreme, oavsett vilken modell du väljer. Montera din SweTrack™ på fordonet, starta spårningen och koppla av. Om något händer, så kan du vara säker på att SweTrack™ Extreme håller ett öga på ditt fordon.


Produkten har en rejäl design, vattentåligt skal och smarta larmfunktioner - du varnas om fordonet förflyttas, om enheten monteras bort från fordonet, eller om fordonet lämnar ett visst område. SweTrack™ Extreme är alltså perfekt för att hålla koll på båten under vinterförvaringen, säkerställa att en värdefull bil inte försvinner, eller se till att ditt företags transporter kommer fram säkert och i tid. Genom livespårningen kan du följa ditt fordon i realtid.
Dessutom är precis all programvara, och kommunikation mellan dig och gpsen på svenska.


Dessutom ger vi dig fri support, utförliga instruktioner och lovar dig en lösning som är anpassad för just dig och dina behov!


Funktioner
Positionsuppdatering
Skicka ett snabbt SMS till SweTrack™ Extreme V10, som ögonblickligen kan svara med koordinater, gatuadress eller länk till onlinekarta.
Geografiskt stängsel
Ange ett visst tillåtet område - skulle SweTrack™ Extreme V10 lämna området, så får du en varning. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för att bilen lämnar parkeringen!
Vattentät konstruktion
SweTrack™ Extreme V10 har en vattentät konstruktion, vilket gör det möjligt för enheten att befinna sig i upp till 30 minuter på en meters djup. Regn och rusk är inga problem - med andra ord är den perfekt till såväl båten som bilen!
Fallsensor
Enheten har en inbyggd fallsensor, som kan konfigureras att varna dig så fort den monteras loss från bilen.
Rörelselarm
Vid minsta lilla rörelse varnas du ögonblickligen.
Positionshistorik
Följ enhetens rörelser under valfri tidsperiod.
Kraftfullt batteri
Med ett extra starkt batteri på 10000mAh orkar SweTrack™ Extreme V10 hålla igång i upp till fem år - behovet av regelbunden laddning är således eliminerat.
Kostnadsfri livespårning
Följ enhetens position i realtid på en karta - direkt från dator, mobil eller surfplatta.
Inbyggd magnet
Tack vare den inbyggda magneten kan SweTrack™ Extreme V10 monteras direkt på valfri magnetisk yta: exempelvis bilens underrede. Detta ger dig möjlighet att dölja enhetens placering mycket väl.


BATTERITID ENLIGT TESTER
Standbytid - upp till 5 år (vid djupsömn)
6 positionsuppladdningar per dag - 400 dagar
1 positionsuppladdning var tionde minut - 28 dagar
Konstant livespårning (6 positioner per minut) - 180 timmar


PAKETETS INNEHÅLL
SweTrack™ Extreme V10
USB-kabel
Väggladdare
12V laddare för fordonets cigarettuttag
Svensk instruktionsbok
Snabbmanual på engelska fås på begäran
Kontantkort från Telia (ej laddat)
1 års garanti
Datablad


Bandfrekvens: 850/950/1800/1900 MHz
Nätverk som stöds: GSM, GPRS
Stöd för minneskort: Ja, MicroSD
Skaksensor: Ja
Vattentålig: Ja (30 minuter på 1 meters djup)
Magnet: Ja
Stöd för livespårning: Ja
Stöd för mobilapp: Ja
GPS-känslighet: -161dBm
GPS-precision: 5 meter
Typ av GPS-chip: UBlox7 (G6010-ST)
Nätverksprotokoll: TCP/UDP
Svarstid (standby): 5 sekunder
Svarstid (aktiv): 1 sekund
Stöd för 12V-anslutning: Ja, med separat laddare
Typ av batteri: Inbyggt
Batterikapacitet: 10000mAh
Batteritid (standby): Upp till 5 år
Färg: Svart
Mått: 153x58x34mm

Flera populära produkter

GPS Tracker AVL C2

2 495 kr
Läs mer

SweTrack Lite

499 kr
Läs mer