Sky Wing Bluetooth-headset

995 kr


Bluetooth-headset med en otroligt hög brusreducering

Vi erbjuder ett otroligt bra Bluetooth-headset som kan användas lika bra i bilen eller på kontoret. Headsetet vilar på huvudet med en högtalare för det ena örat, på vilket mikrofonstången också sitter fast, och med ett pannband som öppnar sig till ett stöd som vilar över det andra örat.

Bluetooth-headsetet är tillverkat med Bluetooth 5.0, den allra senaste standarden, och har en otrolig brusreducering. Användaren bestämmer till och med om högtalaren ska sitta på höger eller vänster öra.

Headsetet laddas max. 2 timmar, har en beredskapstid på max. 200 timmar och en driftstid på upp till 17 timmar (vid 50% volym). Du kan också se vilken procentandel av energi som finns kvar på headsetet i telefonens Bluetooth-parade enhetslista.

Headsetet stöder ljudströmning så att du kan lyssna på din musik genom t.ex. Spotify mellan samtal.
Headsetet stöder också röstuppringning. Om du trycker på knappen i 1 sekund kommer du att höra ett ljud och du säger "Ring" och din telefon kommer att fråga dig vem du vill ringa. Du kan få någon från dina kontakter, annars hjälper Google. Om bara ett nummer ringas omedelbart, annars måste du välja genom att säga t.ex. "Mobile".

Förutom headsetet finns en skrivladdare som ingår i paketet, en mikro-USB-datakabel som kan ansluta laddningsstationen till datorn eller en 220 V USB-laddare (ingår inte) eller den kan användas för att ladda headsetet i bilen, såväl som engelska och danska. vägledning.