WiFi Övervakningskamera Ljus och Rörelse Sol Utomhus

1 595 kr

Wifi övervakningskamera utomhus drivs av inbyggt batteri och en solpanel och har rörelsedetektor. Knivskarpa bilder, HD 1080p.

  • Fungerar med Amazon Alexa, Google Assistant, iOS och Android
  • Drivs av inbyggt batteri och en solpanel
  • Knivskarpa bilder, HD 1080p
  • Infrarött mörkerseende
  • Hama Smart Home-app

Håll ett öga på även avlägsna hörn tack vare solenergi: när utomhuskameran drivs via solcellsmodulen är praktiskt taget autonom drift möjlig, vilket gör den idealisk för platser som inte ofta besöks, såsom lador och stall.

För att ladda kamerans batterier, ta bort den från magnethållaren och anslut den med USB-laddningskabeln till en port på en USB-strömförsörjningsenhet eller ladda den på en PC/laptop.

Vår övervakningskamera fungerar utan någon gateway (hub): du behöver ingen extra enhet och du sparar på extra kostnader eftersom kameran upprättar en direkt WiFi-anslutning med routern.

Oavsett om det är från soffan eller solstolen: med Hama Smart Home-appen och WLAN-kameran har du kontroll över din fastighet, trädgård och ytterdörr hela tiden, oavsett var du är.

Oavsett om det är Amazon Alexa eller Google Assistant: visa helt enkelt livebilden från WLAN-utomhuskameran på enheter med en skärm med hjälp av röstkontroller.

WLAN-övervakningskamera reagerar på rörelser: om kameran upptäcker rörelse kan du meddelas via push-notifiering, automatiskt utlösa inspelning, eller tända en WLAN-lampa till exempel.

Trådlöst och enkelt: kameraövervakning utan tröttsam strömkabeldragning - med en batteritid på fyra månader är detta idealiskt för övervakning av svåråtkomliga eller sällan besökta områden

Detaljerade bilder i mörker: under natten betyder infraröd mörkerseende att du fortfarande kan lita på kameraövervakning eftersom den fungerar oberoende av det integrerade ljuset.

Spåra alltid vad som händer framför kameran: när rörelse upptäcks startar videoinspelningen automatiskt – antingen spara lokalt på mikro-SD-kort upp till 128 GB eller till ett molnkonto, så att inget inspelat material går förlorat.

2-vägsljud: en mikrofon och högtalare möjliggör kommunikation via WLAN utomhuskameran, t.ex. över en mobiltelefon med brevbäraren, även när du inte är hemma.

Ljuddetektion med 2-stegs justerbar känslighet (hög/låg): När det hörs ett ljud skickar WLAN-kameran ett pushmeddelande till smarttelefonen.

För utomhusbruk (IP 65): skyddad mot vattenstrålar kan utomhuskameran fästas utan problem och diskret på fasader.

Övervakningskameran mäter 60 x 100 x 57 cm och levereras med 1 solpanel inkl. hållare, 2 Li-ion-batterier 18650, 1 magnetisk hållare, 1 USB-laddningskabel, 1 skyddande silikon-sleeve, monteringsverktyg och en snabbguide.