Blackbox DVR smart backspegel med kamera + backkamera

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Ersätt din backspegel i bilen med denna stora smart- spegel som har en inbyggd 1080p kamera, och en stor 4,3-tums LCD-skärm. Spegeln installeras på framsidan av bilens orginal backspegel, och detta görs med medföljande spännband som är flexibelt! Passar alla normala bilmodeller som har standard backspegel.


Spegeln har mångsidiga funktioner som en parkeringassistans samt rörelsessensor som reagerar vid behov. Med den här backspegeln får du även extra säkerhet när bilen är parkerad! En separat backkamera medföljer som kan fästas i smart-backspegeln, så att du ser bild fram- och baktill! Vinkeln är en 170-graders vidvinkelkamera som spelar in så gott som allt.


Spegeln reflekterar helljusen mycket bra eftersom den har en blåaktig yta som gör att ljuset bakom inte stör personen som kör bilen. Den intelligenta spegeln fungerar med hjälp av ström från 12V uttaget (cigarettändaren). Var dock noga med att ansluta den bakre kamerans kabel med backljuset så att du får bild på LCD panelen när du lägger i backen på bilen.

Storlek

30.5 x 8.5 x 3 cm

Vikt

235g

Universal fastsättning på bilens backspegel

Kamera

170 graders bredbildsskärm